Love You


Love YOU

Loop je op dit moment voor je gevoel vast?
Trap je voor je gevoel steeds in dezelfde valkuilen?
Heb je angsten om weer in een burn-out terecht te komen?
Vind je het lastig om de juiste balans te vinden in je leven?

Wil je jezelf weer terug vinden na een scheiding?
Ben je op zoek naar meer structuur?
Vraag je je vaak af wat nou echt goed is voor jou en hoe je meer kan leven vanuit je hart?

Laat mij je dan ondersteunen! Ik heb veel ervaring in al deze vraagstukken omdat ik ze allemaal zelf heb doorlopen en ook heb moeten aankijken om mezelf in de juiste balans te krijgen.

Zelf heb ik uitgevonden, met vallen en opstaan, wat wel en niet te doen na een burn-out, heb ik gezien wat er echt nodig is om te leven vanuit je hart, heb ik enorm belangrijke/ingrijpende life-choices moeten maken in het belang van mezelf zowel gericht op werk als privé én heb ik het vertrouwen in mijn lichaam weer volledig moeten terugvinden na de ontdekking van mijn hartritmestoornis.

Omdat ik vind dat wij als vrouwen meer en meer in onze kracht mogen staan deel ik daarom heel graag met jou mijn opgedane kennis van de afgelopen 10 jaar.
Ik help je op weg om je weer goed te voelen over wie je bent, dat je van binnenuit meer en meer gaat voelen dat je echt goed genoeg bent en dat je in deze wereld liefdevolle grenzen mag stellen in het belang van jouzelf. 

Doormiddel van in gesprek te gaan met elkaar, je gedachten uit te drukken in woorden tijdens mijn wandelsessies, kijken wij samen wat jou gaat helpen. Ook pas ik waar nodig mijn jarenlange ervaring als yoga- en meditatiedocente toe met technieken die je kunnen helpen om meer te ontspannen. Bijvoorbeeld lichamelijke oefeningen, ontspannings- en/of ademhalingstechnieken.

Ik doe alles intuïtief omdat ik kijk naar jou! Ik geef je graag gerichte handvatten mee die echt werken en je verder helpen. Ik doe dit alles met een hoge dosis positiviteit en kijk ik naar mogelijkheden die passen bij jou. Zodat dit doorwerkt in alles: op werkgebied, in je relaties, de wereld om je heen en vooral…binnenin jezelf.

Zie mij als je persoonlijke bewustzijnscoach die je ondersteunt op die momenten dat je (weer) even vast loopt of helderheid wil creëren in je leven.

Spreekt dit je aan stuur mij een bericht en dan kunnen we samen kijken wat passend is voor jou!

Eline


Tarieven

Kennismaking en wandeling
1ste sessie* duurt meestal 2uur inclusief kennismaking en wandeling. Het tarief hiervoor is : € 75,-

Vervolgsessie(s)*
Tarief voor vervolgafspraak bedraagt: € 55,- per uur.
Tarief voor alleen een wandelsessie: € 50,-.

*Uiteraard kunnen we meerdere afspraken inplannen wanneer daar behoefte aan is. Bijvoorbeeld: 2-wekelijks, 1x per maand, 1x per kwartaal of 1x per half jaar.

error: Content is protected !!