Wat is Yoga?

Zoals je misschien wel weet is er ENORM veel over yoga te lezen op het internet, in boeken en in tijdschriften. Op deze pagina zal ik in het kort verwoorden waar yoga, naar mijn mening, onder andere over gaat.  

We zijn tegenwoordig allemaal druk, met werk, opleiding, relatie/gezin, sport, socializen, social media, zelfontplooiing, reizen etc. Hierdoor blijft er maar weinig tijd over voor even niets. Dat stukje even niets hebben we juist nodig want het kan zorgen voor meer balans in je (drukke) leven, creativiteit en inzichten in jezelf.

Yoga kan een middel voor jou zijn om dat stukje ‘even niets’ te realiseren. Maar bovenal zorgt yoga voor verbinding tussen lichaam en geest, het houd je jong, zorgt voor innerlijke stabiliteit en draagt bij aan een positieve manier van in het leven staan. Daarnaast zal je zien, dat wanneer je yoga gaat beoefenen, je steeds meer handvatten mee gaat krijgen om yoga in je dagelijkse leven toe te kunnen passen. Je zult zien dat yoga uiteindelijk kan gaan helpen om de beste versie van jezelf te worden.  

Wil je weten wat je kunt verwachten in mijn yoga les? Klik dan hier!

error: Content is protected !!