Wel of niet, wel of niet….

Sinds de lancering van mijn site 11-07-2017 ben ik overspoeld met super mooie berichten,  via mijn site, Facebook, apps, kaartjes en in persoonlijke gesprekken. Echt heel mooi om te mogen ontvangen en ik ben daar heel dankbaar voor.  Het maakt mij nog enthousiaster dan ik al was en ik kan niet wachten om in september weer te mogen beginnen!! 

In gesprekken verneem ik dat er wat onduidelijkheden zijn over: wanneer je je moet inschrijven, of er een proefles is en het betalingstijdstip van de cursusperiode. Op mijn site bij het inschrijfformulier heb ik daarom extra informatie toegevoegd.

Een aantal mensen hebben zich na de lancering van de site gelijk aangemeld (wauw!) maar ik heb ook heel veel mensen aan het denken gezet. “Is het echt wat voor mij?” “Durf ik wel alleen naar zoiets te gaan?” “Ik ben onervaren of niet lenig genoeg…”

Voor de denkers onder ons zeg ik: gun jezelf dit en kom het in ieder geval proberen!

Don’t be afraid to fail, be afraid not to try!

Liefs,
~ Eline ~

 

 

 

 

 

 

You may also like

2 comments

  1. Mooi! duidelijk en gebruiksvriendelijk vind ik je site! Ik had je via google al gevonden 🙂 zoekterm: Yoga Eline en Alblasserdam. Je staat dan vrijwel bovenaan.

    Ik (wij) wensen je heel veel succes met deze stap! geniet van het proces, love life :)xxx

    1. Lieve Annelou (en Mark), nogmaals bedankt voor je reactie, je feedback en succeswens. Ik ga er zeker van genieten, dat is nu al! 🙂 Liefs Eline

error: Content is protected !!