Yes!! LoveLife is online!!

YESSSS!! LoveLife is online!! 🙂

Ontzettend trots en blij dat ik dit EINDELIJK met jullie mag delen! Na maanden van voorbereidingen, bespreken van ideeën, bekijken en selecteren van foto’s, teksten schrijven, de teksten weer nalezen is LoveLife nu exact hoe ik het wil!

Op mijn site vertel ik meer over yoga, over mijzelf, uiteraard over mijn yogales en hoe je je kan inschrijven.

Kijk rond, laat je informeren en vooral inspireren! Want wie weet is yoga ook wel iets voor jou!

Liefs,

Eline

You may also like

8 comments

 1. Lieve Eline,

  Vanochtend vroeg je nieuwe site bekeken. Eline in één woord super mooi! Prachtige indeling, foto’s en hartverwarmende tekst.
  Heel fijn dat je hierdoor je weg kan vinden waar jij je goed bij voelt en waar je goed in bent. Met mensen de verbinding leggen. En zo met elkaar gezond en ontspannen te blijven. Heel veel success toegewenst, ook namens ma. Je pa xx

 2. Lieve sis, je site ziet er super uit! Door jou ben ik begonnen met yoga lessen te volgen en ik had niet gedacht dat yoga iets voor mij zou zijn. Ik kijk uit naar de nieuwe lessen na de zomer! Nogmaals een hele mooie site, mooie teksten en leuke foto’s! Je hebt het verdiend! Dikke kus, je zus

  1. Lieve Sis, bedankt voor je lieve bericht. Ik ben nog steeds heel blij dat je de keuze hebt gemaakt, voor jezelf, om bij mij yoga les te gaan volgen en dat je het nu al als heel fijn ervaart. Dikke kus terug!

 3. Lieve liene,
  Wat ben ik onder de indruk van jou prachtige site!! Alles klopt, de teksten, de foto’s, goede informatie, het is echt helemaal JIJ! Mooi open verhaal ook over jezelf en je leven, zegt echt alles over de warme en hartelijke persoonlijkheid die jij bent.
  Lieverd, ik ben echt giga trots op je!!
  Alle succes met lovelife, je heb mij overtuigd, ik kom het zeker bij je uitproberen!!
  Liefs en een dikke kus,
  Je nichtje Chantal

  1. Lieve Chan, super lieve woorden. Jij weet als geen ander wat het is om je hart te volgen. We hebben hier veel over gepraat en iedere keer als ik jouw eigen salon binnenstap voel ik ook dezelfde trots die jij ook beschrijft. Heel veel liefs van mij en kom het maar snel een keer uitproberen.

 4. Hoi Eline,

  Ik heb je site bekeken; ziet er top uit! In alles wat ik zie en lees herken ik jou terug. Je bent echt een mensenmens, je hebt het hart op de goede plek en staat voor iedereen klaar, LoveLife is jou op het lijf geschreven! Ik ben zeer benieuwd naar de lessen, want ik kom ook.

  Groetjes en tot snel! Mark

  1. Lieve Mark, dankjewel voor je lieve woorden. Wat ontzettend fijn om te horen dat je nieuwsgierig bent geworden naar de yoga en dat je dit samen met Chantal wil gaan uitproberen. Ik hoop dat je er erg van gaat genieten en ik zie je graag in september! Veel liefs van mij!

error: Content is protected !!